dimarts, 1 d’octubre del 2013

El diari del Greg. La crua realitat


"El Greg sempre ha volgut fer-se gran. Però, ser gran relament mola? Ara el Greg ha de començar a anar a festes on també hi ha noies, ser més responsable i assumir els canvis que implica créixer. I tot plegat ho ha de fer sense el seu millor amic Rowley al costat. Podrà afrontar la crua realitat?"


5 comentaris:

  1. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè explica la seva vida d'una manera molt millor que com ho fan els adults, expressa molt bé el que sent i les coses que fa cada dia. Cada dia que passava sobre la seva vida era un llibre diferent, és molt graciós i divertit, el recomano MOLT:3.

    ResponElimina
  2. Jo m'he llegit el "Diari del Greg 1, un pringat total" i és un llibre divertit amb què passes una bona estona.EL RECOMANO.

    ResponElimina
  3. Tota la col•lecció dels llibres del diari de Greg m’ha agradat molt , són molt entretinguts i no se’t fan pesats perquè totes les seves històries són diferents , divertides i estan lligades .
    El Greg és un noi de la nostra edat, més o menys, i pel seu aniversari la seva mare li regala un diari perquè expliqui tot el que li passa. Al principi li sembla una cursilada, però després escriu totes les històries que li passen amb la seva família, amics, veïns ...

    ResponElimina
  4. A mi el llibre "El diari del Greg, la crua realitat", m'ha agradat molt, perquè era divertit i graciós i anava explicant la seva vida com era. Jo recomano aquest llibre perquè t'hi entretens i sobretot perquè es molt divertit.

    ResponElimina
  5. La saga dels llibres del "Diari d'en Greg" em sembla molt divertida. Al principi no creia que m'agradaria tant, però després vaig començar a enganxar-m'hi i em vaig llegir tots els llibres. Us els recomano..

    ResponElimina