dimarts, 8 d’octubre del 2013

Bola de Drac


En Son Goku té l'objectiu de reunir les set boles de drac. Pel camí es trobarà amb altres personatges amb el mateix objectiu. Ho aconseguirà? 



4 comentaris:

  1. Jo m'he llegit tots el llibres de Bola de drac. A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè té molta acció, intriga i diversió. També m'ha agradat perquè en Goku ha de lluitar amb molts nois i noies. M'ha agradat molt

    ResponElimina
  2. Bola de drac 9: A mi m'ha agradat molt perquè els combats són molts decisius i emocionants. Realment és molt bo.

    ResponElimina
  3. Hola, som el Daniel i el Joaquin de 1rB i ens hem llegit els còmics de Bola de Drac i us els recomanem, perquè són molt divertits , tenen molta acció i són fàcils de llegir perquè tenen molts dibuixos.

    ResponElimina
  4. Hola sóc l'Izan de 1rA, que m'he llegit tota la col·lecció de còmics manga de Bola de Drac. A mi m'ha encantat, sobretot perquè m'apassiona el manga i l'anime. És molt fàcil de llegir, perquè té més dibuixos que lletra. És molt interessant, intrigant, amb molta acció i amb el seu punt d'humor. Realment els combats es veuen d'una forma espectacular. A mi especialment m'ha agradat la saga d'en Cèl·lula, i la saga del Monstre Buu. Animo a que us el llegiu!

    ResponElimina