dilluns, 30 de setembre del 2013

L'onada 


Un mestre, una classe, un experiment. I una lliçó espantosa: "El feixisme no el podem imputar només als altres." "El feixisme és aquí enmig de nosaltres i dins de cadascun."


4 comentaris:

  1. L'Onada és una novel·la gràfica que passa en un institut en què el professor fa fer als alumnes un experiment sociològic que acaba transformant la manera de pensar dels joves i creen un club que es diu l'Onada. Tot empitjora molt quan comencen a barallar-se els mateixos alumnes fins que un dia el professor fa una reunió amb tots els que hi participaven i els diu tota la veritat, i llavors destrossen els símbols del grup i el desfan.

    M'ha agradat molt, és molt interessant i molt maco.

    ResponElimina
  2. A mi m'ha agradat aquest llibre, perquè és d'un professor que fa un experiment perquè els seus alumnes es comportessin com sodats nazis i feixistes, fins que arriben a un punt en que el professor no s'ho esperava i ha de canviar la situació de seguida.

    ResponElimina
  3. A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè demostra que moltes persones es poden deixar influenciar pel que sigui...però que si reflexionen i es donen compte a temps poden sortir-se'n cadascú a la seva manera, sempre que sigui correcta. La veritat és que aquest llibre ha estat molt interessant.

    ResponElimina
  4. El feixisme no és tant lluny com ens pensem. Sense anar més lluny aquest llibre explica, basat en fets reals, l'experiment d'un professor que transforma els nens de l'institut en tot un exèrcit amb un nom, "l'Onada". A partir d'aquest experiment aprendran una gran lliçó.
    A mi em sembla un llibre molt bo i el recomano a tothom, tant aquells que els agradi llegir com als que els costi llegir. No és un lllibre que costi de llegir, ni es fa pesat, tot el contrari.

    ResponElimina